Over ons

LA Product Design

LA Product Design is een Bedrijf van Luuk de Wit, die zelf als industrieel product ontwerper / ingenieur meewerkt aan alle projecten. Het ontwerpbureau werkt voor vrijwel elk bedrijf en beschikt over Rapid prototyping technieken zoals bijvoorbeeld 3d printers.

Over Luuk de Wit

Luuk Is afgestudeerd aan de Leidse Instrumentmakers School, daarom mag zich een research instrumentmaker noemen. Als research instrumentmaker maak en ontwerp Je fijnmechanische instrumenten voor wetenschappelijk onderzoek, de medische industrie, de hightechindustrie of de lucht- en ruimtevaart. Denk aan chirurgische instrumenten voor kijkoperaties, instrumenten voor de machinebouw of instrumenten in satellieten die zonnepanelen aansturen. Verder doet Luuk nu een vervolg studie tot industrieel product ontwerper (IPO) op de Haagse Hoge School in Den Haag en zit hij in het tweede leerjaar.

Thuis in complexe projecten

Het product ontwerp bureau komt het beste tot zijn recht in complexere en uitdagende ontwerpprojecten. Door kennis van de verschillende aspecten van productontwikkeling zoals fabricatie mogelijkheden, maar ook het Rapid prototyping.

Gestructureerde aanpak

LA Product Design heeft een gestructureerde en integrale manier aanpak voor ontwerpprojecten, zodat ook in een complex project alle belangen goed aan bod komen. Door een intensieve samenwerking met de opdrachtgever wordt ervoor gezorgd dat een ontwerp ook echt een succesvol product wordt.